Nytt patent – ​​En kombinert varestøtteenhet

En kombinert varestøtteenhet designet av våre FoU-ingeniører har oppnådd et amerikansk patent.
Hva er det?
Det er i hovedsak et plastforbindelsesstykke mellom stenderne.
En kombinert godsstøtteanordning inkluderer minst to vertikalt stablede godsstøtterammer, hvori hver to tilstøtende godsstøtterammer er forbundet med et flertall godsstøtterammekoblinger;varestøtterammen inkluderer fire første L-formede støtteplater, og vareplasseringsstativ er plassert blant de fire første L-formede støtteplatene; varestøtterammens kobling er presentert i form av L-formet plate, et første innføringsspor og et andre innføringsspor for tilkobling av de første L-formede støtteplatene åpnes ved henholdsvis øvre og nedre ende av varebærerammekoblingen, og det første innføringssporet og det andre innføringssporet er speilsymmetrisk plassert i forhold til en midtre del av varestøtterammekobling: det første innføringssporet er et L-formet spor som er bredt i en ytre ende og smalt i en indre ende, og det andre innføringssporet er et L-formet spor som er bredt i en ytre ende og smalt ved en indre ende.

11
Hvorfor fant vi det opp?
Deboltfri stålhyllepå markedet har generelt 8 stendere.De øvre 4 stående og de nedre 4 stående kan kobles sammen på tre måter: Nøkkelhullshyllen er forbundet med metallplater eller nagler, og den slissede hyllen er koblet sammen med plug-in design.Denne tilkoblingsmetoden er vanskeligere å montere.Imidlertid er varestøtteanordningen enkel og ny i struktur, høy ustabilitet og enkel å montere og demontere.

naglestativ
Kan jeg selge hyller med dette patentet?
With our authorization, you can sell shelving with this patent in the US market. If you sell products with this patent without our permission, you will bear legal responsibility. If you have any questions, please contact us:info@abctoolsmfg.com


Innleggstid: Aug-05-2021